Mansur Yavaş’la ilgili ‘siyasi gelecek’ kulisi: Konuşulan ittifakın olmaması halinde...

Mansur Yavaş’la ilgili ‘siyasi gelecek’ kulisi: Konuşulan ittifakın olmaması halinde...
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile ilgili çarpıcı bir kulis bilgisi ortaya atıldı. Yavaş'la ilgili "CHP ve İyi Parti ittifakının olmaması halinde Yavaş, siyasi geleceğini yeninden düşüneceği yönünde bize kulis bilgileri geliyor" denildi.

Posta Gazeteci yazarı Murat Sevinç, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, gazeteci Barış Yarkadaş, tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, Gürkan Hacır'ın sunduğu Taksim Meydanı programına konuk oldu.

"CHP ve İyi Parti ittifakının olmaması halinde Yavaş, siyasi geleceğini yeninden düşüneceği yönünde bize kulis bilgileri geliyor"

tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile ilgili "Yavaş, sağ siyasetten gelen birisi. CHP ve İYİ Parti ittifakının olmaması halinde Yavaş, siyasi geleceğini yeniden düşüneceği yönünde" kulis bilgisini verdi:

"Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bu akşam İYİ Parti lideri Meral Akşener'i ziyarette bulundu. İYİ Partili yetkililer bunu 'hayırlı olsun' ziyareti olduğunu söyledi. Sayın Yavaş, CHP'deki değişim sürecini, İYİ Parti ve bazı isimlerin ileriye dönük 'ittifak olmayacağı' yönündeki çıkışlarını memnuniyetsizlik ve endişeyle takip ediyor. Yavaş, sağ siyasetten gelen birisi. CHP ve İYİ Parti ittifakının olmaması halinde Yavaş, siyasi geleceğini yeniden düşüneceği yönünde bize kulis bilgileri geliyor." (Kısa Dalga)

Gündem