Mansur Yavaş'tan Naci Görür'e çağrı: Birlikte çalışmaya hazırız

Mansur Yavaş'tan Naci Görür'e çağrı: Birlikte çalışmaya hazırız
Çankırı'da meydana gelen 4.5 büyüklüğünde deprem Ankara'da da hissedildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Yer Bilimci Naci Görür'e "Bilinçli bir toplum için ne gerekiyorsa sizinle birlikte çalışmaya hazırız Sayın Hocam" çağrısı yaptı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi, Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Merkez üssü Kastamonu olarak açıklanan deprem ardından revize edildi. Sarsıntı saat 16:04 sularında kaydedilirken, derinliği 5.0 kilometre olarak ölçüldü.

Mansur Yavaş'tan açıklama

Ankara dahil olmak üzere çevre illerden de hissedilen deprem hakkında konuşan Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, Çankırı'da meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, herhangi kötü bir haber almamayı temenni ediyorum" dedi.

Deprem bilimci Naci Görür'e çağrıda bulunan Yavaş, "Deprem gerçeğine karşı yaptığınız uyarıları ve çabanızı sonuna kadar destekliyoruz. Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak bilinçli bir toplum için ne gerekiyorsa sizinle birlikte çalışmaya hazırız Sayın Hocam" ifadelerini kullandı.

(Kısa Dalga)

Gündem