Margot Robbie'li Karayip Korsanları filmi hâlâ gelebilir

Margot Robbie'li Karayip Korsanları filmi hâlâ gelebilir
Serinin yapımcısı Jerry Bruckheimer, kadınların başrolünde olduğu bir başka korsan filminin olasılık dışı olmadığını da belirtti.

“Karayip Korsanları” serisinin yapımcısından serinin yeni filmiyle ilgili açıklama geldi.

Geçtiğimiz 15 yıl içinde beş “Karayip Korsanları” filminde rol alan Johnny Depp’in eski eşi Amber Heard ile tüm dünya gündemini meşgul eden davası ve Heard’ün iddiaları nedeniyle Depp’in “Karayip Korsanları” serisinden çıkacağı ve Margot Robbie’nin başrol olacağı açıklanmıştı.

Ancak NTV’nin Variety’den aktardığı habere göre, 32 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada Disney’in ‘kadın başrollü bir korsan’ filmi çekmek istemediğini söylemişti.

Collider’a konuşan serinin yapımcısı Jerry Bruckheimer ise durumun göründüğünden çok daha farklı olduğunu belirtti. Yapımcı, Robbie’nin başrolünde yer aldığı bir senaryo çalışmasının hâlâ olduğunu ve kadınların başrolünde olduğu bir başka korsan filminin ise olasılık dışı olmadığını belirtti.

Bruckheimer, “Seri için iki farklı hikâye üzerinde çalışıyoruz. Bir tanesinin ilerlemesine öncelik veriyoruz. Üzerinde çalıştığımız projeye öncelik vermeye çalışıyoruz” dedi.

Variety’nin haberine göre Robbie’nin projede yer alacağı ilk olarak 2020 yılında açıklanmıştı. The Sunday Times’a konuşan yapımcı, geçtiğimiz mayıs ayında Margot Robbie ile yeni bir Karayip Korsanları filmi geliştirdiklerini belirtmişti. Yapımcı, “İki senaryo üzerinde çalışıyoruz. Biri Robbie’li, diğeri değil” demişti.

Yapımcı, Kaptan Sparrow karakterini canlandıran Johnny Depp'in ise seriye devam etmesinin pek mümkün olmadığını belirtirken, “Gelecek henüz belirsiz” ifadesini kullandı.

Kültür Sanat