Marmaray yolculuğunun sırrı: Erdoğan, Karaismailoğlu'nu İstanbul'a düşünüyor

Marmaray yolculuğunun sırrı: Erdoğan, Karaismailoğlu'nu İstanbul'a düşünüyor
Gazeteci Barış Pehlivan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun Marmaray yolculuğunu yazdı: "Söylenen o ki Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’un başına Adil Karaismailoğlu’nu düşünüyor. Eh işte, onu kamuoyu yeteri kadar tanımasa da belli ki şimdiden çalışmalara başlamış. “Habersiz” video da bunun parçasıymış. "

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, iki gün önce Marmaray'a binerek yolculuk yapmış ancak yolculuk sırasında bakanı tanıyan çıkmamıştı.

Kimin kaydettiği bilinmeyen görüntülerde, Karaismailoğlu'nun boş koltuklara rağmen ayakta durduğu görülüyor. 12 saniyelik görüntüde Karaismailoğlu'nu kimsenin tanımaması sosyal medyada gündem olmuştu.

Cumhuriyet yazarı Barış Pehlivanoğlu bu görüntülere ilişkin ilginç bir kulis aktardı. Pehlivan yazısında şunları dile getirdi:

"Hani “Haberim yokmuş gibi çek” derler ya... İşte tam öyle oldu. Ulaştırma Bakanı Marmaray’da görüldü. İnsanların umurunda değildi ama birisi o anı çekti, paylaştı. Elbette halkla ilişkiler çalışması olduğuna dair haklı yorumlar yapıldı.

Peki neden?

Söylenen o ki Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’un başına Adil Karaismailoğlu’nu düşünüyor.

Malum, Karaismailoğlu, Erdoğan’ın ilk İBB kadrolarından.

Deniyor ki...

Tıpkı Binali Yıldırım gibi ilk seçimde İBB’nin başına partisinin adayı olacak.

Eh işte, onu kamuoyu yeteri kadar tanımasa da belli ki şimdiden çalışmalara başlamış. “Habersiz” video da bunun parçasıymış. Başarılı olur mu, şüpheli. Bekleyelim görelim..."

Gündem