Meclis Başkanvekili Karaca'dan, Erdoğan'ın 'mülteci' açıklamasına tepki: "Eline 3-5 tutuşturulsun diye..."

Meclis Başkanvekili Karaca'dan, Erdoğan'ın 'mülteci' açıklamasına tepki: "Eline 3-5 tutuşturulsun diye..."
TBMM Başkanvekili, CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD'deki "Ülkemizde ana muhalefet partisi, seçimi kazanırsak mültecileri göndereceğiz diye tehdit etti. Biz ise tam aksi. Biz mültecilere olan ev sahipliğine aynen devam edeceğiz" açıklamasına, "Vatan topraklarını sığınmacı deposu olarak kullandırma karşılığında eline 3-5 tutuşturulsun diye şikayet etmiş" sözleriyle tepki gösterdi.

TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD seyahatinde dile getirdiği sözlere tepki gösterdi.

Erdoğan, açıklamasında "Ülkemizde ana muhalefet partisi, seçimi kazanırsak mültecileri göndereceğiz diye tehdit etti. Biz ise tam aksi. Biz mültecilere olan ev sahipliğine aynen devam edeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Biçer, sosyal medya hesabından bu açıklamaya, şu sözlerle tepkisini gösterdi:

resim-2023-09-19-192241259.png

İngiltere, Avrupa ve ABD “aferin” desin, vatan topraklarını sığınmacı deposu olarak kullandırma karşılığında eline 3-5 tutuşturulsun diye, bakın Erdoğan, ABD’ye ana muhalefet partisini nasıl şikayet etmiş: "Ülkemizde ana muhalefet partisi, seçimi kazanırsak mültecileri göndereceğiz diye tehdit etti. Biz ise tam aksi. Biz mültecilere olan ev sahipliğine aynen devam edeceğiz."

Bu da yetmiyormuş gibi; vatandaşlık sattığı bir meczup çıkıp, vatan topraklarının bağımsızlığı için ömrünü feda eden, yedi düvele başkaldıran, kendisinin bugün 2 kuruş için kapısında beklediği devletleri, hem cephede hem Lozan’da dize getirip, Türkiye Cumhuriyeti Devletimizi kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret ederken göz yumuyor, sonra milliyetçilik nutukları atıyor.

Peki, bu duruma milliyetçiliği tekelinde gören Cumhur İttifakı'nın küçük ortağı MHP ve Devlet Bahçeli niye sessiz!!!
(Kısa Dalga)

Gündem