Meclis'e 4 gün ziyaretçi alınmayacak

Meclis'e 4 gün ziyaretçi alınmayacak
TBMM'ye 26-29 Temmuz tarihlerinde ziyaretçi alınmayacak.

Kısa Dalga - Meclis'e 26-29 Temmuz tarihleri arasında ziyaretçi kabul edilmeyecek.

TBMM Genel Sekreterliği'nden milletvekillerine gönderilen duyuruda, TBMM Genel Kurulu'nun alınan karar gereğince 26-29 Temmuz'da çalışmalarını sürdüreceği hatırlatıldı.

Duyuruda, gündemin yoğunluğu sebebiyle milletvekillerinin Genel Kurul çalışmalarına daha etkin katılabilmeleri için 26 Temmuz Cuma, 27 Temmuz Cumartesi, 28 Temmuz Pazar ve 29 Temmuz Pazartesi günü TBMM'ye görevliler dışında ziyaretçi ve araç girişi yapılamayacağı bildirildi.

erdogan-grup-top.jpg

Erdoğan tepki göstermişti

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Grup Toplantısı'nda, sokak hayvanlarıyla ilgili yasa teklifi için "Birileri geliyor, koridorları işgal edip Meclis altında milletvekillerine 'katil' diye bağırabiliyor. Milletvekili, milletin temsilcisidir. Biz bu densizliğe pabuç bırakacak bir grup değiliz. Biz 3-5 marjinal karakterin çığırtkanlık yaparak bağırarak Meclis'i çalışamaz hale getirmesine eyvallah etmeyiz. Bu meseleyi Meclis tatile girmeden önce taşkınlıklara prim vermeden yasalaştırarak sokaklarımızı güvenli hale getireceğiz. Asla taviz yok, bu işi bitireceğiz" demişti. (Haber Merkezi)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Gündem