Memleket Partisi Hatay milletvekili adayı istifa etti: İnce 'Ben dershaneciyim, gençler nasıl kandırılır iyi bilirim' dedi

Memleket Partisi Hatay milletvekili adayı istifa etti: İnce 'Ben dershaneciyim, gençler nasıl kandırılır iyi bilirim' dedi
Memleket Partisi’ndeki son istifa Halk TV’nin canlı yayınında gerçekleşti. Hatay 2. sıra milletvekili adayı Hüseyin Ata Kaşgöz, İnce'nin Kılıçdaroğlu'na kin duyduğunu ve tek hedefinin Kılıçdaroğlu'nu devirmek olduğunu söyledi.

Memleket Partisi'nde istifalar sürüyor. Partinin Hatay 2. sıra milletvekili adayı ve kurucusu olan Hüseyin Ata Kaşgöz, Halk TV'deki canlı yayında istifasını açıkladı.

Ayrıca, milletvekili adaylığından da çekildiğini açıklayan Kaşgöz, Muharrem İnce'nin asıl amacının Kemal Kılıçdaroğlu'na seçimi kaybettirmek olduğunu söyledi.

850'den fazla istifa

Memleket Partisi’nden 850’nin üzerinde istifa olduğunu ifade eden Kaşgöz, “Ne yazık ki bu istifa eden arkadaşların kimlik bilgileri genel merkezde olduğu için ikinci gün tekrardan kayıtları yapılıyor. Bir daha e-Devlet’ten istifa ediyorlar, iki gün sonra bir daha üye yapılıyorlar. Sayıştay’daki rakam düşmesin diye bu yola da başvuruluyor. Bu da çok can sıkıcı” iddiasında bulundu.

'Tek amacı Kılıçdaroğlu'nun gitmesi'

Muharrem İnce ile birebir görüştüğünde Cumhurbaşkanı adayı olmaması gerektiğini söylediğini belirten Kaşgöz “Bana verdiği cevap, ‘olmaz, kazanırım.’ Ama altında yatan sebep, Kemal Kılıçdaroğlu’na duyduğu kin ve nefret. Bunu bir türlü önleyemedik” diye konuştu. (Kısa Dalga)

Gündem