Meral Akşener 'mutfak' fotoğrafının hikayesini anlattı

Meral Akşener 'mutfak' fotoğrafının hikayesini anlattı
Kemal Kılıçdaroğlu'nun Akşener ailesini ziyaretinde çekilen fotoğrafın hikayesini Meral Akşener anlattı.

Millet ittifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP mitinginde kendisine ithafen açılan "Karı gibi mutfaktan çıkmayan değil, arı gibi çalışan lider istiyoruz" pankartına Twitter'dan yanıt verdi. Mutfakta Meral Akşener’in eşi Tuncer Akşener’le çay koyduğu fotoğrafını paylaşmıştı.

Meral Akşener de Kılıçdaroğlu’nun tweetini alıntıladı "Kadın işi’ ‘erkek işi’ yoktur. ‘İnsan işi’ vardır, paylaşmak vardır, yardımlaşmak vardır. Unutturmaya çalışanlara 14 Mayıs’ta hep birlikte hatırlatacağız” dedi.

Olan yine bize oldu


Meral Akşener, dün katıldığı TV programında o fotoğrafın hikayesini şu sözlerle anlattı:

"Dün Kemal Bey’le Erzurum’u konuştuk. Seçimle ilgili konuştuk. Bizim evde çayı eşim demler; çünkü arkadaş Rizeli olduğu için çok güzel çay demliyor. Bizim gece evde insan çalışmıyor. Günlük yardımcımız gece yok. Bir kek bir de börek vardı. Bir arkadaşımdan rica ettim. Tabakları ben hazırladım. Zaten toplam 4 kişiyiz. Eşim çay koymaya gitti.

Kemal Bey ‘müsaade ederseniz mutfağa girip Tuncer Bey’e yardım edeyim’ dedi. Hay hay dedim. Ben fotoğraflarını çektim. İkisinin de haberi yok. İşte en özel durum bu. Sayın Erdoğan’ın mitinginde ‘karılar gibi mutfaktan çıkmayan değil arı gibi çalışan lider istiyoruz’ diyen bir pankart vardı. Olan yine bize oldu." (Kısa Dalga)

Gündem