Meral Akşener'in Kemal Kılıçdaroğlu’nu silahlı saldırıya ilişkin aradığını duyurdu: Bu olay dikkatle irdelenmelidir

Meral Akşener'in Kemal Kılıçdaroğlu’nu silahlı saldırıya ilişkin aradığını duyurdu: Bu olay dikkatle irdelenmelidir
CHP İstanbul İl Başkalığı binasına yönelik olduğu düşünülen silahlı saldırının ardından, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu telefonla aradı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, başkanlık binasına yönelik olduğu düşünülen bir silahlı saldırının düzenlendiğini bildirmişti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP İstanbul İl Başkanlığı'na yönelik olduğundan şüphelenilen silahlı saldırıyla ilgili, "İlk tespitlere göre kurşunlar binaya isabet etmedi, emniyetin kamera ve tespit çalışmaları devam ediyor" bilgisini paylaşmıştı.

İyi Parti'den CHP'ye telefon

İyi Parti sözcüsü Kürşad Zorlu Twitter'dan yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Bugün Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığına yönelik düzenlendiği düşünülen silahlı saldırı haberinin kamuoyu ile paylaşılmasının ardından Genel Başkanımız Sn.Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nu arayarak bir görüşme gerçekleştirmişlerdir.

30 Mart günü Partimize yapılan menfur saldırının gerçek sorumluları serbest dolaşırken meydana gelen bu olay dikkatle irdelenmelidir. Ülkemizin huzur ve sükuneti için olayın bir an önce aydınlatılması çağrısında bulunuyoruz. Bu vesileyle tüm CHP camiasına geçmiş olsun diyoruz." (Kısa Dalga)

Gündem