Metin Özkan'ın para çaldığı iddiasına dair haberlere erişim engeli

Metin Özkan'ın para çaldığı iddiasına dair haberlere erişim engeli
etin Özkan'ın bir kadının çantasından 700 dolar çaldığı iddiasına ilişkin haberlere mahkeme kararıyla erişim engeli getirildi.

Gazeteci Metin Özkan’ın, Aralık 2021’de İstanbul'daki Masterchef restoranında 10 civarında kişinin bulunduğu grubun içindeki Ufuk Enginler isimli kadının çantasından para aldığı iddialarına ilişkin mahkemeye başvurdu. 

Ankara 2. Sulh Ceza Hakimliği'nin 23 Şubat 2022 tarih ve 2022/2306 sayılı kararı ile iddiaya ilişkin haberlere erişime engellendi.  Karara göre erişim engeli kararının gerekçesi ise "Kişilik hakları ihlali."

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Metin Özkan iddiaları reddedip, görüntüler için ise 'montaj' demişti: "Saçma sapan montaj, iftira bir haber. Metin Özkan’ı böyle mi susturacaklar? Avukatlarımız gerekli işlemlere başladılar. Montaj bir görüntü üzerinden ne olabilir ya? Kolay mı o kadar insan harcamak? Avukatlarım konuyla ilgileniyor.

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.