MHP'nin eski milletvekilinden 'Sinan Ateş' iddiası: Ankara’da torbacılara öldürtüldü

MHP'nin eski milletvekilinden 'Sinan Ateş' iddiası: Ankara’da torbacılara öldürtüldü
Eski MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin "Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı yapmış bir akademisyen, Ankara’da torbacılara öldürtüldü. Eşi, katillerin izini bulmada, CHP Genel Başkanı’na gitti. Ülkücülük adına ağlıyorum” açıklamasını yaptı.

Eski MHP Aydın Milletvekili ve eski Ankara Ülkü Ocakları Başkanı Ali Uzunırmak, KRT’de yayınlanan Semra Topçu ile Haftanın Panoraması programına katılan Uzunırmak, Sinan Ateş cinayetiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Uzunırmak, “Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı yapmış bir akademisyen, ülkücü gazi bir babanın oğlu Ankara’da torbacılara öldürtüldü. Eşi, katillerin izini bulmada, CHP Genel Başkanı’na gitti. Ülkücülük adına ağlıyorum ben” dedi.

'Ülkücülük adına ağlıyorum ben'

MHP camiasının Ateş'in eşi Ayşe Ateş'in, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu le görüşmesine ilişkin şunları söyledi:

"Çok acı. Partimizde Türkeş’in oğulları, çocukları yok. Partimizde Dündar Taşer’in varisleri yok, sembol şehidimiz Gün Sazak’ın çocukları yok. Partimizde Muhsin Yazıcıoğlu’nun oğlu yok, Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ediyor. Ülkü Ocaklığı Genel Başkanlığı yapmış bir akademisyen, ülkücü gazi bir babanın oğlu Ankara’da torbacılara öldürtüldü."

Eşi katillerin izini bulmada CHP Genel Başkanı’na gitti. Ülkücülük adına ağlıyorum ben. Nasıl bu insanlar ömürlerini verdikleri, şehit verdikleri, babasını gazi verdiği bir kurumdan başka kuruma gidiyor? Bu camianın bunu değerlendirmesi lazım" diye konuştu.

(Kısa Dalga)

Gündem