Milli Eğitim Bakanı Özer'den özel okul zamları açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Özer'den özel okul zamları açıklaması
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, özel eğitim kurumlarının zam oranına ilişkin, "Bu hafta içinde tefe-tüfe oranları belirlendikten sonra oluşacak zammı özel eğitim kurumları yöneticileri ile tekrar bir araya gelerek kamuoyu ile paylaşacağız" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Özer, eski Milli Eğitim Bakanı Tevfik İleri'nin ölümünün 61'inci yılı nedeniyle düzenlenen anma törene katıldı. Bakan Özer, programın ardından gazetecilerin, özel eğitim kurumlarına yeni dönemde yapılacak zam oranına ilişkin sorusunu cevapladı. Özer, geçen hafta özel eğitim kurumlarının temsilcileriyle bir araya geldiklerini hatırlatarak, şunları söyledi:

"Buradaki amacımız, sadece özel eğitim kurumlarının ücretinin ne olacağı değildi. Yaşamış oldukları sorunları, daha iyi ve kaliteli bir şekilde hizmet verebilmek için çözülmesi gereken problemleri bizlere aktardılar. Biz de kanaatlerimizi kendileriyle paylaştık. Bu haftanın içerisinde tefe-tüfe oranları belirlendikten sonra oluşacak zammı özel eğitim kurumları yöneticileri ile tekrar bir araya gelerek kamuoyu ile paylaşacağız. Şu anda özel eğitim kurumlarının zammının ne olacağı ile ilgili hiçbir bilgi paylaşımı söz konusu değil" dedi. (DHA)

Gündem