Milli Savunma Bakanı Güler'den İçişleri Bakanlığı saldırısı açıklaması: 'Görünürde lav silahı gibi bir şey var'

Milli Savunma Bakanı Güler'den İçişleri Bakanlığı saldırısı açıklaması: 'Görünürde lav silahı gibi bir şey var'
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İçişleri Bakanlığı önünde düzenlenen saldırıya ilişkin “Biz daha bir sonuç almadık. Yayınlanınca hep beraber öğreneceğiz. Görünürde lav silahı gibi bir şey var” dedi.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, TBMM 28. Dönem 2. Yasama Yılı açılışı dolayısıyla TBMM’dek düzenlenen resepsiyonda İçişleri Bakanlığı önündeki saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu. Güler, “Biz daha bir sonuç almadık. Yayınlanınca hep beraber öğreneceğiz. Görünürde lav silahı gibi bir şey var” dedi.

'Yayınlanınca hep beraber öğreneceğiz'

Basın mensuplarının, "Roketatar Suriye menşeyli mi?" sorusuna, Güler "Bilmiyorum. Olay nerede oldu ben ne bileyim. Daha yayınlanmadı" cevabını verdi. Güler, basının “İlk incelemelerden sizin aldığınız sonuçlar nedir?” sorusuna “Biz daha bir sonuç almadık. Yayınlanınca hep beraber öğreneceğiz. Görünürde lav silahı gibi bir şey var” dedi.

'İçişleri Bakanı açıklarsa öğreneceğiz'

Güler, 15 Temmuz günü kaybolan silahlara ilişkin “Bunların hepsi adli yargıda. Merak etmeyin, sorun yok” diye konuştu. Güler, İçişleri Bakanlığı önündeki saldırıyı PKK terör örgütünün üstlenmesine ilişkin de "İçişleri Bakanı açıklarsa öğreneceğiz” diye ekledi. (Kısa Dalga)

Gündem