MİT, İstanbul'da sergi açıyor

MİT, İstanbul'da sergi açıyor
Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), 19 Ocak'ta 'Temas İstanbul' isimli sergi açıyor.

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT), Türk istihbarat tarihinin farklı dönemlerine ait bazı doküman ve istihbari ekipmanları içeren 'Temas İstanbul' isimli sergisi, 19 Ocak'ta ziyarete açılıyor.

05fa3eae-26e2-442e-8d46-1864a67c3d07-1.jpeg

11 Şubat'a kadar devam edecek

Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek sergi kapsamında vatandaşlar, MİT ile ilgili merak ettiklerini öğrenebilecek. 19 Ocak'ta kapılarını vatandaşlara açacak Temas İstanbul sergisi, 11 Şubat'a kadar devam edecek.

İbrahim Kalın duyurmuştu

Millî İstihbarat Teşkilâtı Başkanlığı, kuruluşunun 97’inci yıldönümünde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla Milli İstihbarat Teşkilatı müzesinin açılışı gerçekleştirmişti. Burada konuşma yapan MİT Başkanı İbrahim Kalın "Vatan, Gelenek ve Gelecek” kavramları üzerinden tasarlanan ve Teşkilâtın kuruluşundan itibaren yaşadığı değişimi, ülkemizde ve bölgemizde öne çıkan gelişmelerle birlikte sergileyen müzeden bir seçki de 19 Ocak’ta İstanbul Atatürk Kültür Merkezinde “Temas İstanbul” adıyla halkla buluşturulacak. Sergi, üç hafta süreyle halkın ziyaretine açılacak" bilgisini vermişti. (Kısa Dalga)

Gündem