'Mücahid Kılıçdaroğlu' sözleri AKP MKYK üyesinin de gündeminde... Saadet Partisi'ni hedef aldı

'Mücahid Kılıçdaroğlu' sözleri AKP MKYK üyesinin de gündeminde... Saadet Partisi'ni hedef aldı
Saadet Partisi GİK üyesi Ümit Çebi'nin 'Mücahid Kılıçdaroğlu' sözleri gündem olurken AKP MKYK üyesi Mücahit Birinci Saadet Partisi yönetimene ilişkin "Saadet Partisi yöneticileri ve genel başkanlarının elinde sadece bir genel merkez binası bir de parti tabelası kaldı sanırım" dedi.

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Ümit Çebi, Kılıçdaroğlu'nun Meclis toplantısındaki son konuşması sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkati çekti.

Çebi'nin cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu "mücahit" diye nitelendirdi.

Çebi, "13. Cumhurbaşkanı adayı, Sn. Kılıçdaroğlu, grup toplantısında yaptığı veda konuşmasının sonunda hadi bismillah diyerek bitirdi. Geliyor Mücahid Kılıçdaroğlu" dedi.

Çebi'nin bu mesajı, Twitter'da gündem oldu.

"Bu ruha mücahit denir"

Çebi, daha sonra paylaştığı videoda ise, ''Bu ruha mücahit denir. Bizden görünenler, haçlı BOP ile, ortadoğuyu müslümanın kanı ve göz yaşları ile sularken ve zalime destek olurken. Bizden görünmeyen ise, BOP zulüm zihniyetine karşı mertçe mücadelesi taktirliktir. ALLAH zalimleri sevmez'' yorumunda bulundu.

Bu sözlerin gündem olmasından sonra AKP MKYK Üyesi Mücahit Birinci de Saadet Partisi'ni hedef aldı.

Birinci "Saadet Partisi yöneticileri ve genel başkanlarının elinde sadece bir genel merkez binası bir de parti tabelası kaldı sanırım. Kılıçdaroğlu'nu "Mücahid" olarak nitelemenin, bizim tarafta tarihi bir neticesi olur, bu savrulma yıllar boyu unutulmaz.
Bu noktada da, partilerine sahip çıkan Milli Görüşçü kardeşlerimiz, bu zihniyete karşı duruyorlar, mücadele ediyorlar. Allah onlardan, Erbakan Hocamızın bakiyesinin namusunu korudukları için, razı olsun..." dedi.

(Kısa Dalga)

Gündem