Müge Anlı'dan 'milletvekili adaylığı' açıklaması

Müge Anlı'dan 'milletvekili adaylığı' açıklaması
Esprili bir dille milletvekili adaylığı iddialarını reddeden Müge Anlı, “Bir kere çok az yüzde 2.5. Razı olmam teklif edilse de” dedi.

Turktime.com yazarı Talat Atilla’nın AKP'nin milletvekilliği adaylığı için teklif götürdüğünü iddia ettiği televizyon programcısı Müge Anlı’dan açıklama geldi.

Atilla, AKP'nin Müge Anlı, Hilal Kaplan, Hasan Basri Yalçın, Halime Kökce ve Şebnem Bursalı’ya milletvekilliği teklifi götürdüğünü yazmıştı.

Atilla yazısında, "İktidar partisi Müge Anlı'ya Milletvekili adaylığı teklif etti. İktidar kulislerinde Anlı'nın yüzde 2 ile 2,5 oyu olduğuna inanılıyor" demişti.

Müge Anlı ise konuyla ilgili Müge Anlı İle Tatlı Sert programında açıklama yaptı.

İddiaları yalanlayan Anlı, "Bir kere çok az yüzde 2.5. Razı olmam teklif edilse de. Bugün ben kendim aday olsam görün bakalım yüzde kaç alıyorum. Benim siyasetle alakam yok. Yapmak da istesem onu biliyorsunuz yaparım. Meclis'te de kadınlar görürsünüz. İstesem yaparım. Beni de abuk subuk TT yapmayın. Gelen teklif de yok. Aşk olsun hiç teklif de yok. Madem yapacaksınız yüzde 25 falan yapın da şanımız yürüsün. Siz öyle uydurursanız dalganız da böyle geçilir" ifadelerini kullandı. (Kısa Dalga)

Gündem