Muharrem İnce İstanbul adayı olmayacağını açıkladı... İyi Parti cephesinden de açıklama

Muharrem İnce İstanbul adayı olmayacağını açıkladı... İyi Parti cephesinden de açıklama
Gazete Fatih Altaylı'ya açıklama yapan Memleket Partisi lideri Muharrem İnce İyi Parti'den İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adaylığının gerçek olmadığını söyledi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin İyi Parti lideri Meral Akşener'le görüşmesi sonrası, İnce'nin İyi Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı olacağı iddia edildi.

Gazete Fatih Altaylı'ya açıklama yapan İnce böyle bir şey mümkün olmadığını söyledi.

Altay'lı İnce'nin İstanbul'da CHP'ye kaybettiren kişi olmak istemediğini, kişisel hedefleri içerisinde de İstanbul'un olmadığını söylediğini" aktardı.

İyi Parti cephesinden de açıklama

Ayrıca İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu yaptığı açıklamada konuya ilişkin, "Sayın İnce cumhurbaşkanlığı adaylığında bulunmuş, halen de bir partinin genel başkanı. Dolayısıyla bu tür iddiaların netleştirilmeden ve gerçekliği tam olarak bilinmeden ortaya konulması, başta o partinin mensuplarına bir yönüyle saygısızlık ama biz kendisine çok saygı duyuyoruz. Şunun altını çizerek, bu konunun kapanmasını diliyorum, Sayın Genel Başkanımız ile Sayın İnce arasında bu konuda herhangi bir görüşme gerçekleşmemiştir, bu bilgi doğru değildir." yanıtını verdi. (Kısa Dalga)

Gündem