Muharrem İnce'den CHP'ye : "FETÖ'yle PKK'yla yav*** bir ilişki içinde..."

Muharrem İnce'den CHP'ye : "FETÖ'yle PKK'yla yav*** bir ilişki içinde..."
Memleket Partisi Genel Başkanı İnce CHP'yi FETÖ ve PKK ile ilişki içinde olmak suçladı. İnce, "FETÖ'yle PKK'yla yav*** bir ilişki içinde olursan bu millet dolar 100 lira olsa yine sana oy vermez" diye konuştu.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Mersin'in Tarsus ilçesinde açıklamalarda bulundu.

İnce, konuşmasında CHP’ye ağır sözlerle yüklendi. Eski partisini eleştiren İnce "Sen FETÖ'yle PKK'yla ilişkini böyle yav** bir ilişki içinde olursan bu millet dolar 100 lira olsa da yine sana oy vermez. FETÖ'ye mesafe koyamazsan, PKK'ya mesafe koyamazsan dolar 100 lira olsun, millet sana oy vermez" ifadelerini kullandı.

'Babacan'la Davutoğlu'nu kenara at dedim'

Açıklamasında CHP'yi eleştiren Muharrem "Seçim gecesi 'neredeydin' diye soranlar bugün bana 'Sen haklıymışsın, geç anladık' diyorlar. Tekrar söylüyorum. İnşallah beni bir kez daha geç anlamazlar." ifadesini kullandı.

"Partimi korumak uğruna kendimi ateşe attım, yaktırmadım partiyi"

İnce, Cumhurbaşkanı adayı oldupu 2018'deki seçime dair şunları söyledi:

"Seçim gecesi, soruyorum 'Sonuçlar ne alemde, ikinci tura kalıyor mu? Bana veri veremiyorlar. Çünkü CHP'nin sistemi çökmüş. 'Satılık' diyorlar ya işte satılıklar orada. Gerçek satılıklar. Bazıları satılık, bazıları kiralık. Satılık olanlar yer değiştiriyor, kiralık olanların yeri değişebiliyor. Soruyorum 'sonuçlar ne alemde?' Sonuçlar olmayınca ben de ortaya çıkamıyorum. Hani o gece 'neredeydin?' diyorlar ya. Sonuçlar elimde olmadığı için çıkamıyorum. Şöyle bir konuşma yaptığımı düşünsenize 5-6 yıl öncesine geri dönün. CHP'nin önüne geliyorum, 'Değerli arkadaşlarım, değerli basın mensupları, CHP'nin sistemi çökmüş. Bana şu anda bilgi veremiyorlar' desem, bir milyon kişi o partiyi yakardı. Ben partimi korumak uğruna kendimi ateşe attım, yaktırmadım partiyi. Keşke yaktırsaydım. Bugünkü aklım olsa yaktırırım. Bugünkü aklım olsa hiç acımam. Giderim partinin önüne 'Değerli kardeşlerim, sistem çökmüş.' derim. Cam çerçeve kırarlar."

"Anketçiler, yalan söylediler bu millete"

"Kimin kaybettiğine çok iyi bakın. Televizyonlara anketçiler çıkıyordu. Hep 'yüzde 62,3 Kemal Kılıçdaroğlu', dediler. 'Muharrem İnce sen çekil' dediler. 'Bu Cumhuriyetin son seçimi' dediler. 'Batıyoruz, bitiyoruz' dediler.

Anketçiler, yalan söylediler bu millete. Gazeteciler çıktılar televizyondan, milletin gözünün içine bakarak yalan söylediler. Sanatçılar da hakaretler ettiler bize.

Salon siyasetçileri seçimi kaybetti. 'Ya yapmayın etmeyin, 7 tane cumhurbaşkanı yardımcısı olmaz' demiştik, olur mu yahu 7 cumhurbaşkanı yardımcısı? Boncuk gibi diziliyorlardı böyle, tespih gibi... 'Olmaz bu, yapmayın' dedik. 'Bak ben bir şey istemiyorum, şu Ali Babacan'la Davutoğlu'nu at kenara' dedim. 'Bir şey istemiyorum. Yanına gelip duracağım, bakanlık da istemiyorum. Sadece Meral Hanım cumhurbaşkanı yardımcısı olsun, bir yardımcı olsun' dedim." (Kısa Dalga)

Gündem