Müjdat Gezen, Cüneyt Arkın'ın öldüğü günü anlattı

Müjdat Gezen, Cüneyt Arkın'ın öldüğü günü anlattı
Sanatçı Müjdat Gezen, 28 Haziran'da yaşamını yitiren Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Cüneyt Arkın'ın ölümüne giden süreci anlattı.

Sanatçı Müjdat Gezen, yakın dostu Cüneyt Arkın'ın öldüğü günü anlattı. Gezen, vefatından üç gün önce Cüneyt Arkın'ın eşi Betül Cüreklibatır'ın kendisini aradığını, bu sırada telefonda konuştuğu KOAH hastası Arkın'ın da "Nefesim iyi değil" dediğini belirtti.

Gezen, Cumhuriyet gazetesindeki köşesinde yayımlanan 'Cüneyt Abim...' başlıklı yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Üç gün önce Betül telefon etti:, 'Zor nefes alıyor' dedi. Hemen aile doktorum Gündüz’ü evine yolladım. Telefonla konuştum abimle, 'Nefesim iyi değil ya' dedi. Koahtı. Bir alet vardı oksijen veren. O alet getirildi eve. Doktor Gündüz Yavuzer telefonda bana, 'Pek iyi görmedim' dedi... Gece yarısı uyanmış ve kalbi durmuş. Doktorlar çok çaba göstermişler ama abimi geri döndürememişler. Onu o kadar özleyeceğim ki..."

"Hep güzel günlerimiz oldu birlikte" diyen Müjdat Gezen, yazısına şöyle devam etti: "Aile dostum canım ciğerim, Betül’ün canı ciğeri, evlatlarının can babasıydı. Bizim tiyatroda sevmeyeni yoktu. Bütün kadrom telefonla arayıp ağlıyorlar. Ben de ağlıyorum. Çok ağlıyorum. Onu Zincirlikuyu’daki yerine götürdük. Artık nefes almaya ihtiyacı yok. Aslanlar gibi adam bize veda etti ve gitti. Bu dünyadan bir Fahrettin Cüreklibatır geçti. İz bıraktı çok. Bir gözüm de yaş var onu kaybettim diye, diğer gözümde mutluluk var onu yakından tanıdım diye... Rahat uyu abim."

Gündem