Münevver Karabulut'un babası: Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasını isteyeceğim

Münevver Karabulut'un babası: Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasını isteyeceğim
Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, "8 yıldır bu benim en korkunç kabusum" diyerek Cem Garipoğlu'nun ölüp ölmediğinin netleşmesi için mezarının açılmasını talep edeceğini söyledi.

Türkiye'yi sarsan Münevver Karabulut cinayeti yıllar sonra dile getirilen bir şüphe ile yeniden gündemde.

Lise öğrencisi Münevver Karabulut, 3 Mart 2009 tarihinde Cem Garipoğlu tarafından katledilmişti. Garipoğlu cinayetten 197 gün sonra teslim oldu.

Bakırköy 4. Ağır Ceza Mahkemesi, 18 Kasım 2011'de 18 yaşından küçük olduğu için Cem Garipoğlu'nu en ağır ceza olan 24 yıl hapisle cezalandırdı. Silivri 5 Nolu Cezaevinde üç kişilik koğuşunda intihar ettiği belirtildi.

Sabah gazetesinden Gül Kireklo'ya konuşan baba Süreyya Karabulut ile "8 yıldır bu benim en korkunç kabusum. Hiç aklımdan kınalı kuzum çıkmadığı gibi bir de bu cellat gerçekten öldü mü kaçtı mı şüphesi. Uyuyamıyorum.. Bayramdan sonra bu celladın mezarının açılmasını talep edeceğim. Sindiremedim" dedi.

Karabulut şöyle devam etti: "Fotoğraflarını eşim ve avukatımız görmüş. Fotoğraf bir şey ifade etmiyor. Gözümle cesedini görsem belki ikna olurdum. Üzüntüden tansiyon, şeker hastası oldum. Beyne giden damarlarda tıkanıklık var. Gözlerimde yüzde 40 görme kaybı var. Sindiremiyorum bazı şeyleri. Gözümle görmeden de ikna olmayacağım. Öldürüldüyse de bileceğim. Kaçtıysa da bileceğim. Akşam kafamı yastığa koyduğumda rahat uyayabilmem için bu mezarın açılması lazım. Mübarek Ramazan ayı geçsin bayramdan sonra mezarın açılmasını talep edeceğim."


AŞÇILIK YAPAMIYORUM ÇÜNKÜ BIÇAĞA DOKUNAMIYORUM


Mesleği aşçılığı dahi yapamadığını söyleyen Karabulut " Kınalı kuzum öldürüldüğünde ben Fener Rum Patrikhanesi'nin aşçısıydım. Daha sonra birkaç kez aşçılık yapmaya kalksam da yapamadım. Ben bıçağa dokunamıyorum. Kınalı kuzun aklıma geliyor. Onun cesedinin parçalanması aklıma geliyor" dedi.

HABERİN TAMAMI

Gündem