Murat Bakan'dan Bakan Ali Yerlikaya'ya HÜDA-PAR tepkisi: 'Hizbullah savunucularıyla nasıl aynı kareye girersiniz?'

Murat Bakan'dan Bakan Ali Yerlikaya'ya HÜDA-PAR tepkisi: 'Hizbullah savunucularıyla nasıl aynı kareye girersiniz?'
CHP Milletvekili Bakan, İçişleri Bakanı Yerlikaya'nın HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nu TBMM'deki makam odasında ziyaret etmesine tepki gösterdi.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nu TBMM'deki makam odasında ziyaret eden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya, CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan'dan tepki geldi.

Sosyal medya hesabından Yerlikaya'ya seslenen Murat Bakan, "HÜDA PAR Genel Başkanı’nı Meclis’teki odasında ziyaret etmiş olmanızı kabul edemiyorum" diyerek şunları söyledi:

'Gaffar Okan'ın katillerinin savunucularının ayağına nasıl gidersiniz?'

"Siz, Kahraman Şehit Polisimiz Gaffar Okkan ve koruma polisleri Mehmet Kamalı, Mehmet Sepetçi, Selahattin Baysoy, Sabri Kün ve Atilla Durmuş’un katillerinin savunucularının ayağına nasıl gider, nasıl ‘nezaket ziyaretinde’ bulunursunuz? Bu ülkenin İçişleri Bakanı olarak, Hizbullah savunucularıyla nasıl aynı kareye girersiniz? Nasıl içinize sindirdiniz?"

'Vahşice katledilen onlarca insanın kemiklerini sızlattınız'

"Siz, Gaffar Okkan’ın, koruma polislerinin ve işkence edilip domuz bağıyla vahşice katledilen onlarca insanın kemiklerini sızlattınız. Siz, tüm polislerin kendisine örnek aldığı Gaffar Okkan’ın katillerinin savunucularıyla verdiğiniz o fotoğrafla, Polis Teşkilatı’ndaki on binlerce polisimizin yüreğini sızlattınız."

'Bu ‘nezaket ziyareti’ aklımızdan çıkmayacak'

"Siz, bu hareketinizle göreve geldiğinizden beri bıraktığınız intibayı yerle bir ettiniz ve size tanıdığımız sürenin sonuna geldiniz. Bundan sonra, yaptığınız tüm çalışmaları ve düzenlemeleri takip ederken, bu ‘nezaket ziyareti’ aklımızdan çıkmayacak." (Kısa Dalga)

Gündem