Murat Kurum'dan Bakan Uraloğlu ile paylaşım: Çilesiz İstanbul için projelerimizi konuştuk

Murat Kurum'dan Bakan Uraloğlu ile paylaşım: Çilesiz İstanbul için projelerimizi konuştuk
AKP'nin İstanbul Adayı Murat Kurum, Bakan Uraloğlu ile birlikte çalıştıkları bir fotoğrafı "İstanbul’un yollarında ulaşım çilesi bitene kadar durmayacağız" notuyla paylaştı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen törende partisinin 26 il belediye başkan adayını açıkladı. Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

'Çilesiz İstanbul için projelerimizi konuştuk'

Kurum sosyal medyadan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile fotoğraflarını paylaşarak "Ulaştırma Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu ile bir araya geldik, çilesiz İstanbul için projelerimizi konuştuk" dedi.

ekran-goruntusu-2024-01-07-231012.png

'İstanbul’un yollarında ulaşım çilesi bitene kadar durmayacağız'

Açıklamadan saatler sonra Kurum, "İstanbul’u da, İstanbulluların bizden ne beklediğini de biliyoruz! Bu şehrin mevcut karmaşasını en hızlı şekilde gidereceğiz. İlk günden işe koyulduk. Ulaştırma Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu ile bir araya geldik, çilesiz İstanbul için projelerimizi konuştuk. İstanbul’un yollarında ulaşım çilesi bitene kadar durmayacağız!" paylaşımında bulundu. (Kısa Dalga)

Gündem