Nagehan Alçı’dan boşanma açıklaması: Her zaman dostum ve fikirdaşım olacak

Nagehan Alçı’dan boşanma açıklaması: Her zaman dostum ve fikirdaşım olacak
Rasim Ozan Kütahyalı ile boşanma kararı aldıklarını açıklayan Nagehan Alçı, "O benim her zaman yüreğine ve aklına güvendiğim dostum ve fikirdaşım olacak. İlişkimiz hep baki kalacak" dedi.

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı ile ayrıldıkları haberlerini doğruladı. Boşanma süreciyle ilgili yayın yasağı bulunduğunu açıklayan Alçı, “O benim her zaman yüreğine ve aklına güvendiğim dostum ve fikirdaşım olacak” dedi.

Alçı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Rasim’le uzlaşıp, anlaşarak evliliğimizi bitirme kararı aldık. O benim her zaman yüreğine ve aklına güvendiğim dostum ve fikirdaşım olacak. İlişkimiz hep baki kalacak. Çocuklarımız için medyadaki meslektaşlarımdan sürece saygılı olmalarını rica ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, boşanma süreciyle ilgili mahkemeden yayın yasağı çıktığını belirten Alçı, “10 yaşındaki çocuklarımızın sağlığını da ilgilendiren bu hassas konuda yalan yanlış, bölük pörçük haberler yaparak yayın yasağını ihlal edenlerin gereken cezayı alması için avukatlarımız suç duyurusunda bulunacaktır” dedi. (Kısa Dalga)

Gündem