Nedim Şener'den İmamoğlu'na Ayasofya cevabı

Nedim Şener'den İmamoğlu'na Ayasofya cevabı
Nedim Şener, İBB'nin Ayasofya'yı temizletmediği iddilarına cevap veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu sert sözlerle hedef aldı.

Nedim Şener, İBB'nin Ayasofya'yı temizlemediğini iddia etmişti. İmamoğlu da Şener’in ‘Ayasofya’ iddialarına şu sözlerle yanıt verdi: “O meczubun bu lafı, olur ya bir yere gider. Doğrusunu söyleyeyim: Selatin camiler, Vakıflar Genel Müdürlüğü mülkiyetindedir. Allah muhafaza bunlardan. Ne yazık ki meczup insanlar, ahlaksızlığı huy edilmiş insanlar."

İmamoğlu'nun bu cevabını X hesabından paylaşan Nedim Şener "Davetiye yalanı elinde patlayan İmamoğlu, terbiyesizleşmiş!!! Seviyesine inmeden cevap vereyim…." diyerek İmamoğlu'na şunları söyledş: "Yunanistan’da 'Ayasofya’nın ibadete açılması gibi bir ihtiyaç yok' diyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ibadete açıldıktan bu yana 3.5 yıldır Ayasofya’ya neden gitmediğine cevap vermek yerine terbiyesizleşmiş.

İBB Başkanı olarak 3,5 yıldır Ayasofya’ya neden gitmediğini ve sadece Ayasofya’nın temizlik ve bakımını neden Fatih Belediyesi’ne bıraktığını açıklayacağına ahlaksızca hakaret etmiş. Meczup sözlerini ona iade ediyorum." (Kısa Dalga)

Gündem