Öldürülen gazeteci Güngör Arslan'ın kızı: "Babama yapılan fiziki saldırılarla ilgili herhangi bir işlem yapılmamıştı"

Öldürülen gazeteci Güngör Arslan'ın kızı: "Babama yapılan fiziki saldırılarla ilgili herhangi bir işlem yapılmamıştı"
Babasının sık sık tehditler aldığını aktaran Güngör Arslan’ın kızı Nazlıcan Arslan, tehditlerin son günlerde de devam ettiğini belirterek, "Babama yapılan fiziki saldırılarla ilgili herhangi bir işlem yapılmamıştı” dedi.

Yaptığı haberler nedeniyle tehditler alan, daha önce saldırıya uğrayan ve ofisi kurşunlanan Ses Kocaeli gazetesinin sahibi Güngör Arslan’ın öldürülmesine ilişkin tepkiler sürüyor. 

Babasının sık sık tehditler aldığını aktaran Güngör Arslan’ın kızı Nazlıcan Arslan, BirGün’e konuştu. Tehditlerin son günlerde de devam ettiğini ifade eden Arslan, “Şikâyette bulunduğumuz kişiler var. Gazetemize saldırı yapılmıştı onların da failleri İmperial Park Otel’in sahipleriydi. Dava açılmış, zararımızı karşılamışlardı. Babama yapılan fiziki saldırılarla ilgili herhangi bir işlem yapılmamıştı” dedi.

Güngör Arslan, 30 Nisan 2020’deki yazısında Ertuğ Ailesine ait olan Imperıal Park Oteli’nin satıldığını ve oteli satanlarla alanların mahkemelik olduğundan bahsetmişti. Kocaeli Zirve Gazetesi’nden Tahsin Keskin ise 15 Aralık 2021’de yazdığı köşe yazısına Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut’un kendisine “Güngör Arslan, benim hakkımda yazmaya devam ederse onu vuracağım” dediğini aktarmıştı. Arslan 2020’de kimliği belirsiz 6 kişi tarafından darp edilmişti.

Gündem