Osmaniye'deki uyuşturucu baskınında zanlılar ateş açtı: Bir asker yaşamını yitirdi

Osmaniye'deki uyuşturucu baskınında zanlılar ateş açtı: Bir asker yaşamını yitirdi
Osmaniye'nin Fakıuşağı Mahallesi’nde bir eve yapılan uyuşturucu baskınında evdeki zanlının ateş etmesi sonucu 1 asker yaşamını yitirirken, 2 asker ise yaralandı.

Osmaniye'de jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda şüphelinin açtığı ateşte Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Hasan Bozkurt hayatını kaybetti, 1 teğmen ile 1 astsubay yaralandı. Şüpheli ise sağ yakalandı.

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Fakıuşağı Mahallesi'nde uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı tespit edilen Adil D'nin evine operasyon düzenledi. Eve gelen ekipleri gören Adil D, askerlerin üzerine ateş açtı. İlk ateşte Teğmen Ş.E. ile Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Hasan Bozkurt ve Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş G.B. yaralandı.

Çağırılan ambulanslarla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Bozkurt, doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamayarak vefat etti. Hatay nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Astsubay Hasan Bozkurt'un evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Yaralı askerlerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Operasyonda şüpheli Adil D. de sağ yakalanıp, gözaltına alındı. Adil D, sorgulanmak üzere jandarma komutanlığına götürüldü.(ANKA)

Gündem