Otobüste yaşlı çifte saldırmışlardı: Okul müdürünün ardından oğlu da tutuklandı

Otobüste yaşlı çifte saldırmışlardı: Okul müdürünün ardından oğlu da tutuklandı
Mersin'de otobüste tartıştıkları yaşlı çifte oğlu ile birlikte saldıran, yaşlı adamın üzerine çıkarak darp eden okul müdürü İsmet Turan (43) ile 17 yaşındaki oğlu saldırıya uğrayan çiftin şikayeti sonrası gözaltına alınmış, müdür Turan tutuklanmıştı. Oğlu A.O.T. adli kontrolle serbest bırakılmıştı. Bugün yeniden gözaltına alınan A.O.T. tutuklandı.

Mersin'de lise müdürü İsmet Turan (43) ile oğlu A.O.T. (17), belediye otobüsünde yolculuk yapan Ramazan Polat (77) ve eşi Hamdiye Polat (71) ile tartışmaları esnasında, yaşlı çifte saldırmıştı.

Toroslar ilçesinde meydana gelen olayda, oğlunun tekme attığı Ramazan Polat'a müdür Turan da önce yumrukla saldırmış ardından üzerine çıkarak darp etmeyi sürdürmüştü.

Kalp pili takılı ve vücudunun sağ kısmını kullanamadığı belirtilen böbrek yetmezliği hastası Ramazan Polat'a saldırı anları otobüsün güvenlik kamerasına yansımıştı.

Polat çiftinin şikayeti üzerine gözaltına alınan İsmet Turan tutuklanmış, oğlu ise adli kontrol kararıyla serbest bırakılmıştı.

DHA'nın haberine göre, olayın görüntülerinin yayınlanması üzerine büyük tepki alan A.O.T. bugün yeniden gözaltına alındı. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen A.O.T. de tutuklanarak cezaevine gönderildi. (Kısa Dalga)

Gündem