Özdağ-Varank atışması sürüyor: 'Zaten dayak yiyorsun'

Özdağ-Varank atışması sürüyor: 'Zaten dayak yiyorsun'
Bakan Mustafa Varank'ın "Değil siyasetçi senden sirk palyaçosu bile olmaz" sözlerine Ümit Özdağ, "Mustafa şimdi seninle ilgilenemem. Zaten Fuat Uğur’dan dayak yiyorsun" diye yanıt verdi.

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın yeğenleri hakkındaki iddiasıyla başlayan tartışma devam ediyor.

Özdağ'ın "Mustafa Varank'ın yeğenleri olumsuz işlere karıştı ve adli mercilerce tespit edildi" iddiasının ardından ikili arasında tartışma başlamıştı.

'SENDEN SİRK PAYLAÇOSU BİLE OLMAZ'

Özdağ'ın iddiasına Varank, "İftirayı siyaset yapmak zanneden yalancıya; iki yeğenimi kamuda üst düzey göreve getirdiğim ve olumsuz işlere karıştıkları yalanını ispat et istifa edeceğim, yoksa sen edecek misin dedim, kuyruğunu kıstırıp kaçtı. Değil siyasetçi senden sirk palyaçosu bile olmaz!" ifadeleriyle yanıt verdi.

Son olarak Özdağ cephesinden ise şu yanıt geldi:

"Mustafa şimdi seninle ilgilenemem. Zaten Fuat Uğur’dan dayak yiyorsun" diye seslenen Özdağ, sosyal medya hesabından "Söyle akrabalarına pudra şekeri sağlığa zararlı. Sen tarihin en akraba kayırıcı hükümetinin mensubu olarak Türk gençlerinin geleceğini çalan bir yaratıksın."

Gündem