Özgür Özel CHP'li belediye başkanlarına seslendi: Lüksten uzak durun

Özgür Özel CHP'li belediye başkanlarına seslendi: Lüksten uzak durun
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, parti genel merkezinde toplanan belediye başkanlarına seslendiği konuşmasında, başkanlara lüks ve israftan uzak durma uyarısında bulundu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı”nın kapanışında, belediye başkanlarına hitap etti. Başarılı belediye hizmetlerinin tüm belediyelerde ortaklaştırılmasının önemine işaret eden Özel, bunun için parti genel merkezi koordinasyonunda çalışma yapılacağını söyledi.

“Genç Kart” uygulaması konusunda çalışma yapılmasını isteyen Özel, emeklilerin geçim sıkıntılarını, sosyalleşme sıkıntılarını azaltacak destekleyici hizmetlerin de üretilmesi gerektiğini belirtti.

Belediye başkanlarının; israftan, lüksten, şatafattan uzak durması gerektiğini vurgulayan Özel, bu seçimlerde kibrin değil tevazunun kazandığını söyledi.

Genel Merkez olarak belediyelere her türlü desteğin verileceğinin bildiren Özgür Özel, şunları kaydetti: “Dönem ayağa garanti pas dönemi. Tribünlere şov yapma dönemi değil. Sorunları dağ gibi olan vatandaş bizlerden en öncelikli sıkıntılarının çözülmesini bekliyor. Vatandaşa, ‘Bu başkanlar bu işi biliyor. Oy verdim pişman değilim. Allah onlardan razı olsun’ dedirtmemiz lazım. Millet bunu dediği zaman başarı kendiliğinden gelecektir. Bu seçimde eski ile yeni yarıştı. Onlar eski biz yeniydik. Gençleştik, yenilendik. Onlar eskide inat etti biz yeni şeyler söyledik. Biz yeni kalmaya halkın içinde kalmaya devam edeceğiz. Sırtımızda büyük bir sorumluluk var. Önümüzde tarihin akışını değiştirme fırsatı var.” (Kısa Dalga)

Gündem