AKP'li Özhaseki'den Mustafa Ceceli anısı: 'Hac'dan aradı, Erdoğan için dua ediyorlar, tavaf edemiyorum' dedi

AKP'li Özhaseki'den Mustafa Ceceli anısı: 'Hac'dan aradı, Erdoğan için dua ediyorlar, tavaf edemiyorum' dedi
AKP'li Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katıldığı törende, Mustafa Ceceli ile telefon görüşmesini aktardı. Özhaseki, Ceceli'nin "sarı benizliler, küçük boylular" diye tarif ettiği Uzak Doğuluların kendisini durdurup Erdoğan için duaya başlamaları nedeniyle Kabe'yi tavaf edemediğini söylediğini anlattı.

AKP Yerel Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti'nin Önceki Dönem Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın açılışında konuştu.

Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı törende, "Bu seçim, ne sadece Recep Tayyip Erdoğan seçimi ne sadece Türkiye seçimi. Hepimiz biliyoruz ki bu seçim, tüm dünya mazlumlarının seçimi, yıllarca emek verdiğimiz kazanımlarımızın berhava edilmemesi seçimi” diye konuştu.

'MUSTAFA HAYIRDIR, HAYRANLARIN KABE'Yİ Mİ BASTI'

Özhaseki konuşmasının devamında ise şarkıcı Mustafa Ceceli’nin Mekke’de Kabe’den kendisini aradığını ve neler söylediğini anlattı.

Özhaseki, “Beni bir müddet önce Kabe'den Mustafa Ceceli aradı. Dedi ki Mehmet Abi ben Hac'dayım ama tavaf edemiyorum. Mustafa hayırdır dedim, hayranların Kabe'yi mi bastı, niye tavaf edemiyorsun. Hayır abi değil, dedi. Önümde bir Türk Bayrağı var, bütün Hüccac; esmer, Uzak Doğu'dan gelmiş sarı benizliler, küçük boylular önce geliyorlar Kabe'de beni durduruyorlar, bayrağı öpüyorlar sonra da elimden tutup Kabe'ye çeviriyorlar beni elimi açtırıyorlar. Recep Tayyip Erdoğan diye duaya başlıyorlar dedi” diye konuştu. (Kısa Dalga)

Gündem