Özkan'dan dikkat çekici not: Hür ve müstakil olmak sanırım böyle bir şey

Özkan'dan dikkat çekici not: Hür ve müstakil olmak sanırım böyle bir şey
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in talimatıyla İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) grubundan, sonra da partiden istifa eden İbrahim Özkan dikkat çekici bir paylaşım yaptı. AKP'li belediyenin İYİ Parti binasına bayrak astığı bir kareyi alıntılayan Özkan altına, "Hür ve müstakil olmak sanırım böyle bir şey" notunu düştü.

Özkan ile birlikte İYİ Parti'den istifa eden İBB Bağımsız Meclis Üyesi Oğuz Sarul, sosyal medyadan İYİ Parti Çatalca ilçe binasına bayrak asılma çalışmasının fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafı alıntılayan Özkan altına "Vay arkadaş… Şüpheleniyordum ama konduramıyordum... Hür ve müstakil olmak sanırım böyle bir şey !!!" notunu düştü.

B Bağımsız Meclis Üyesi Oğuz Sarul şöyle yazmıştı: Akp Çatalca belediyesinin resmi aracı Çatalca İYİ Parti ilçe binasına bayraklama çalışması yapılıyor yan tarafta da eski ilçe başkanımız ve belediye başkan adayımız İsmail ip çay ocağında oturmuş bayraklama çalışmalarını izliyor Bizlere iftira atanlara cevaben

Ne olmuştu?

İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan görevinden istifa ettikten sonra X hesabından “hür ve müstakil” olduğunu söyleyen paylaşım yapmıştı: “Genel Başkan Meral Akşener’in talebi doğrultusunda artık ‘hür ve müstakilim’. İBB İYİ Parti Grup Başkanvekilliği görevinden istifa ediyorum.” (Kısa Dalga)

Gündem