Para sayma görüntüleri: 3 kişi ifadeye çağrıldı

Para sayma görüntüleri: 3 kişi ifadeye çağrıldı
CHP'nin eski İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas, eski İl Başkan Danışmanı Can Poyraz ve İBB CHP Meclis Üyesi Fatih Keleş ifadeye çağrıldı.

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen ve Fatih Keleş'in para saydığı görüntülerle ilgili tartışmalar devam ediyor.

İstanbul Başsavcılığı, görüntülerle ilgili resen soruşturma başlatıldığını duyurmuştu.

TRT Haber'in aktardığına göre, CHP'nin eski İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas, eski İl Başkan Danışmanı Can Poyraz ve İBB CHP Meclis Üyesi Fatih Keleş ifadeye çağrıldı.

Ne olmuştu?

Gazeteci Nedim Şener ve GriTV yayın yönetmeni Zihni Çakır, sosyal medya hesaplarından bazı CHP'lilerin bir ofiste bavuldan balyalarla para çıkarıp saydığını iddia ettikleri bir video yayınlamıştı.

Zihni Çakır "İmamoğlu'nun kasası Fatih Keleş, dönemin İl Başkanı Kaftancıoğlu'nun belediyelerden sorumlu il başkan yardımcısı Özgür Nas ve yine Kaftancıoğlu'nun Özel Kalem Müdürü Can Yıldız'ın taşıdığı ve saatlerce saydığı paralar kimin? Bu paralar nerelerde kullanıldı?" diye sormuştu. İstanbul Başsavcılığı, CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen görüntülerle ilgili resen soruşturma başlatıldığını duyurmuştu.

CHP İstanbul İl Başkanlığı ise iddialara şu yanıtı vermişti. "Söz konusu görüntüler şu an Sarıyer ilçesi sınırlarındaki CHP İstanbul İl Başkanlığı binasının 2019 yılında satın alınmasıyla ilgilidir" demiş ve bir belge yayınlamıştı. (Kısa Dalga)

Gündem