Sedat Peker'den gündeme dair yeni paylaşım

Sedat Peker'den gündeme dair yeni paylaşım
Sedat Peker, Youtube'dan paylaştığı videolar sonrası sosyal medyadan yalnızca retweet yapmayı sürdürüyor. Peker son olarak kendisinin ve kendisi gibi videolar çekerek kamuoyunun dikkatini çeken Muhammet Yakut'un konuşulacağı ve avukatı Ersan Barkın'ın katılacağı programı paylaştı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, paylaştığı videolar sonrası uzun bir süredir kamuoyu ile iletişimini Twitter üzerinden hakkında yazılanları paylaşarak sürdürüyor. Yakın zamanda kendisi gibi videolar paylaşan Muhammet Yakut ile ismi anılan ve kamuoyunda hakkında 'bilgileri Yakut'a tedarik ettiği' iddia edilen Peker, bu akşam yayınlanacak bir programı işaret etti.

Hakkındaki yakalama kararında dolayı güvenliğini sağlamak için sessiz olduğu iddia edilen Peker akşam saatlerinde bir retweet daha yaparak Avukatı Ersan Barkın'ın, gazeteci Oya Lale Özan Arslan'ın Youtube kanalına konuk olduğu programı paylaştı.

Avukatından 'Dijital tecrit' açıklaması

Sedat Peker'in avukatı Ersan Barkın'ın programda, güvensiz bir toplumsal iklimin hakim olduğunu, Birleşik Arap Emirlikleri Devleti tarafından korunduğunu ama kendisinin tüm teknolojik ürünleri çok dikkatli kullanmak zorunda olduğunu ve bunun bir tür ev hapsi olduğunu ifade etti. (Kısa Dalga)

Gündem