Polat çiftinin ardından lüks yaşantılarıyla gündeme gelen Tayyar-Özlem Öz çiftinden açıklama

Polat çiftinin ardından lüks yaşantılarıyla gündeme gelen Tayyar-Özlem Öz çiftinden açıklama
Polat çiftinin ardından lüks yaşantılarıyla gündeme gelen Tayyar-Özlem Öz çifti "Bizi birileriyle aynı kefeye koymayın" açıklamasını yaptı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, haklarında "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından soruşturma başlatılan Engin ve Dilan Polat çifti, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonla gözaltına alınmış ve 19 saat süren işlemlerin ardından tutuklanmıştı.

Kilolarca altın hediyesi

Engin ve Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gözler Instagram hesaplarından lüks yaşantılarını, kilolarca altın hediyelerini sergileyen fenomenlere çevrildi. Bunların başında da kendi güzellik merkezi ve ürünleri bulunan Tayyar-Özlem Öz çifti geldi.

'Hukuk birimleri gerekli doneleri topluyor'

Çiftin Sağlık Bakanlığı onayı olmadan ürün sattığı, FETÖ ile bağlantısı olduğu ve soy isimlerini değiştirdiği ileri sürüldü. Uzun süredir haklarındaki söylentilerle gündeme gelen ikili, soy isim değişikliği dışındaki tüm iddiaları yalanladı. Tayyar Öz yaptığı açıklamada “Hukuk bölümümüz gerekli doneleri şu an topluyor. Şu ana kadar soy isim değişikliği hariç bütün haberler iftira ve karalama üzerine. Tabii ki bunların da bir hesabı var. Lütfen duyduğunuz hiçbir şeye inanmayın. İnşallah adalet sağlanacak” dedi. (Kısa Dalga)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Gündem