Randevusuz muayene isteyen hasta yakını kadın doktora saldırdı

Randevusuz muayene isteyen hasta yakını kadın doktora saldırdı
Tokat'ta, devlet hastanesinde dahiliye uzmanı Dr. Elif Dağıstan Ergin, annesini randevusuz muayene ettirmek isteyen Celal Yılmaz'ın saldırısına uğradı. Saldırgan tutuklandı.

Urfa'da Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli Acil Tıp Uzmanı Dr. Orhan Hagi'nin saldırıya uğradığı aynı gün içinde Tokat'ta da bir kadın doktor hasta yakınının saldırısına uğradı.

Tokat Erbaa Devlet Hastanesi'nde annesini randevusuz muayene ettirmek isteyen hasta yakını doktorun kabul etmemesi üzerine kadın doktoru yumrukladı.

Tokat Erbaa Devlet Hastanesi'nde Celal Yılmaz (47), dahiliye uzmanı Dr. Elif Dağıstan Ergin'in odasının kapısını çalarak annesini muayene ettirmek istediğini söyledi. Dr. Ergin de öğle arasında olduklarını ve randevu alması gerektiğini belirtti. Buna sinirlenen Celal Yılmaz, odaya girip, zorla dışarı çıkardığı doktora yumruk attı. Yılmaz, çevredekilerin müdahalesiyle durdurulurken, bu anlar ise güvenlik kamerasınca kaydedildi. Celal Yılmaz, polis ekiplerince gözaltına alındı, sevk edildiği hakimlikçe tutuklandı.

Dr. Elif Dağıstan Ergin'in ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. (DHA)

Gündem