Rifat Serdaroğlu: Milli Piyango gelirleri depremzedelere aktarılsın

Rifat Serdaroğlu: Milli Piyango gelirleri depremzedelere aktarılsın
Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu, şans- talih oyunlarında oynayanlara çıkmayan ikramiye bedellerinin deprem bölgesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara aktarılmasını önerdi.

Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu, şans oyunlarında çıkmayan ikramiye bedellerinin deprem bölgesine aktarılmasını önerdi.

Serdaroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, şöyle dedi:

“Bu büyük felaketin ağır sonuçlarını bir nebze olsun hafifletmek için birlik-beraberlik ve dayanışma ruhunu toplum olarak sergilemek zorundayız. Ne mutlu ki halkımız bu bilinçle hareket ediyor ve herkes gücü yettiğince elinden gelen katkı ve desteği veriyor. Felaketin büyüklüğü göz önüne alındığında, hükümetin bu felaketin altından tek başına kalkamayacağı net şekilde görülüyor. Bugün olmazsa ne zaman olacak anlayışıyla bu topraklardan, bu cennet vatandan ve bu milletten geçmişte para kazanmış iş dünyasının da fedakârlık yapması ve elini taşın altına koyması kaçınılmazdır.

"Bu düşünceyle, adında, ‘milli’ ifadesi yer alan Milli Piyango ve şans oyunlarından elde edilen gelirin, oynanan şans oyunlarından toplanmış olan paranın, dağıtılması gereken ikramiyeleri ile birlikte deprem bölgesine ve depremden etkilenmiş olan vatandaşlarımıza aktarılmasını öneriyoruz." (ANKA)

Gündem