RTÜK Başkanı Şahin'den Misvak'a: Haksız eleştirinizi size iade ediyorum

RTÜK Başkanı Şahin'den Misvak'a: Haksız eleştirinizi size iade ediyorum
RTÜK Başkanı Şahin, bazı televizyon programlarına yaptırım uygulamadığı gerekçesiyle X’te kendisini eleştiren Misvak isimli sayfayı alıntılayarak “Bu haksız eleştiri içeren mesajınızı kabul etmiyorum ve size iade ediyorum” yanıtını verdi.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, X’te kendisini eleştiren Misvak Caps isimli hesaba yanıt verdi. Şahin, RTÜK’ün millî ve manevi değerleri korumak için mücadele ettiğini söyleyerek, şu sözleri sarf etti:

“Sadece eleştirmek için bakmak yerine RTÜK olarak neler yaptığımızı, hangi kararlı mücadeleyi verdiğimizi görebilseydiniz, kurumumuzu ve şahsımı hedef alan bu haksız ithamda bulunmazdınız. Bu haksız eleştiri içeren mesajınızı kabul etmiyorum ve size iade ediyorum.”

3.png

Misvak Caps, bugün Şahin’e X’te şöyle seslenmişti:

2.png

“RTÜK! Gündüz Kuşağında aile yapısına dinamit döşeyen Müge Anlı ve Esra Erol’a ses çıkarmadın! Acun’un LGBT propagandasına göz yumdun! Son olarak #KızılGoncalar gibi ucube bir diziyi görmezden geliyorsun! Yeter #RtükUyuma !”

Öte yandan, RTÜK söz konusu hesabın tweet’ine konu olan FOX TV’de yayınlanan Kızıl Goncalar adlı diziyle ilgili bugün inceleme başlattı. (Kısa Dalga)

Gündem