‘Sağlıkta şiddet’ MHP İl Başkanı’nı koltuğundan etti

‘Sağlıkta şiddet’ MHP İl Başkanı’nı koltuğundan etti
MHP Hakkari İl Başkanı Fatih Özbek, görevden alındığını “Değerli büyüğüm, kıymetli başkanım, teşkilatlardan sorumlu E. Semih Yalçın Başkanımızın emirleriyle Hakkari il başkanlığı görevime son verilmiştir” sözleriyle duyurdu.

MHP Hakkari il Başkanı Fatih Özbek, sağlık çalışanlarına saldırdığı gerekçesiyle genel merkez tarafından görevden alındı.

Gazete Duvar’da yer alan habere göre, Özbek, 15 Temmuz'da havale geçiren komşusunu hastaneye götürdü.

Özbek ve epilepsi hastası olup havale geçiren T.Ş.'nin yakınları, hastanede, 'yeterli müdahalede' bulunulmadığı gerekçesiyle sağlık çalışanları ve güvenlik görevlilerine saldırdı.

Güvenlik kamera kayıtlarına da yansıyan görüntüler üzerine başhekim, nöbetçi doktor ve 5 hastane personeli, olayın ertesi günü konuya ilişkin Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığı saldırıya dair soruşturma başlattı.

Olayın ardından Özbek, MHP Genel Merkezi tarafından görevden alındı.

Özbek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Değerli büyüğüm, kıymetli başkanım, teşkilatlardan sorumlu E. Semih Yalçın Başkanımızın emirleriyle Hakkari il başkanlığı görevime son verilmiştir Benim büyüğüm emir vermiş başımla beraber ben o kapıda her daim liderime, teşkilat başkanıma hizmetkârım” dedi. (Kısa Dalga)

Gündem