Şahan Gökbakar 'rahatsız olduğu' konuları tek tek sıraladı: Partileşen devlet, yükselen gericilik, baskı ve korku iklimi gibi ..

Şahan Gökbakar 'rahatsız olduğu' konuları tek tek sıraladı: Partileşen devlet, yükselen gericilik, baskı ve korku iklimi gibi ..
Ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, 14 Mayıs'ta gerçekleşen seçimlerin ardından yaptığı paylaşımda rahatsız olduğu konuları dile getirdi. Gökbakar ayrıca "Daha fazla ne yapılabilir?" sorusuna yanıt aradığını belirtti.

Komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar, 14 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından sosyal medya hesabından uzun bir metin yayınladı.

"Son yıllarda hızlıca artan..."

Türkiye'de son yıllarda artan hangi konuların kendisini rahatsız ettiğini sıralayan Gökbakar, şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili dostlar, ben özellikle son yıllarda hızlıca artan; liyakatsizlik, adaletsizlik, eşitsizlik, yandaş kayırma, tekelci zihniyet, eğitimsizlik, yalan ve iftira, yozlaşma, sahtekarlık, yolsuzluk, umutsuzluk, utanmazlık, neşesizlik, özgürlüklerin kısıtlanması, farklılıklara saygısızlık, insan hakları ihlalleri, ülkeyi terk eden genç beyinler, dünyadan ayrışma, dış güçler safsatası, körüklenen aşırı milliyetçilik, değer yargıları kaybı, çevre ve doğa katliamları, nefret dili ve kutuplaşma, ekonomik çöküş, kontrolsüz mülteci akını, partileşen devlet, yükselen gericilik, baskı ve korku iklimi gibi konulardan rahatsızım." (Kısa Dalga)

Gündem