Şahan Gökbakar ve Haluk Levent'in çadır tartışması...Fiyatlar üzerinden eleştirdi, eski paylaşımına işaret etti: 'Kalitesiz mi?'

Şahan Gökbakar ve Haluk Levent'in çadır tartışması...Fiyatlar üzerinden eleştirdi, eski paylaşımına işaret etti: 'Kalitesiz mi?'
Kızılay'ın AHBAP'a çadır satışının oratay çıkamsının ardından tartışmalar sürerken, Şahan Gökbakar Haluk Levent'i eski paylaşımına işaret ederek çadır fiyatı ve kalitesi açısından eleştirdi. Haluk Levent'ten Gökbakar'a yanıt gecikmedi.

Kızılay’ın, depremin üçüncü gününde AHBAP Derneği’ne 46 milyon lira karşılığında çadır sattığına dair eleştiriler sürerken AHBAP derneği kurucusu ve başkanı Haluk Levent konuya ilişkin yaptığı açıklamalarda çadır alındığını doğrulamış ve şu açıklamaları yapmıştı:

"İnsanlar dışarıda yağmurda donuyor. Ben o sırada çadır bulamamışım. Çadır yok. Bakın bu bulduklarımız daha birkaç gün önce gelmeye başladı. Arkadaşlar Kızılay’ın internet sitesinden çadır sattığını görmüşler. Kişisel değil bu. Hatta Ankara Eczacı Odası da almış. Biz niye almayalım? Ben şu an sorgulayabilir miyim?

Hemen öğrendik ihracat yapılmak üzere hazırlanan 2050 çadır var. Kızılay'ın iştiraklerinin çadır sattığı piyasada biliniyor. Deprem zamanı veya değil, biliniyor. Ben o an hiçbir şey düşünemiyorum. İnsanlar ölüyor orada, dışarıda tir tir titriyorlar. Benim orada insanlara çadır getirmem lazım. 20 bin tane de olsa alacaktım

Fiyatı uygun mu? Uygun. Biz 19 küsur bin liraya alabildik. Biraz indirim yaptırabildik. 19 küsur bin, artı KDV, artı nakliye, bunlar 22 bin liraya gelebiliyor. Ben geçen yıl Fransa’dan helikopter getirdim 1 milyon Euro verdim, çok da iyi çalıştı, devlete stopaj olarak 200 bin Euro ödedim. Devletin hizmetine verdiğim halde.

Sistemi kimse bilmiyor. AFAD da çadırları parayla, faturalı alıyor Kızılay’dan. Buyurun AFAD yetkilileri yalanlasın. Eğer o yurtdışına ihraç edilecek çadırlar satılacaksa AFAD da parayla alıyor. Orada bir muhasebe var." demişti.

Şahan Gökbakar'dan fiyat ve kalite tepkisi

Levent'in açıklamalarının ardından Twitter'dan bir paylaşımda bulunan komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar, Haluk Levent'i eski paylaşımına atıfta bulunarak eleştirdi.

Gökbakar, "Haluk bu sabah tvde, Kızılay'la alışverişini cansiperhane savunurken 'Fiyat normal, çadırlar kaliteli' dedi. Kendi tweeti. 145.446.500 TL / 13.250 çadır = 10.970 TL. Haluk sen de 10 bine almışsın çadırların tanesini. 22 bine aldıkların kaliteli de, bu aldıkların kalitesiz miydi???" diye sordu.

Haluk Levent'ten yanıt gecikmedi: Olsa da alsak

Gökbakar'ın eleştirilerini yanıtlayan Levent, 'Piyasada şu an yok keşke alsak' dedi.

Haluk Levent'in Şahan Gökbakar'ın paylaşımına verdiği yanıtın tamamı şöyle:

"Sevgili Şahan. 19 binlik +KDV çadırlardan yani bizim 2050 tane aldığımız çadırlardan şu anda olsa hiç ucuz çadır almam. Çünkü tam korunaklı çok sıcak deprem çadırı. Piyasada yok şu anda. Keşke olsa da alsak. Yani bu hesaplama çadır kalitesine göre değişiklik gösteriyor." (Kısa Dalga)

Gündem