Şahan Gökbakar'dan Erzurum tepkisi: Organize kötülük sınır tanımıyor

Şahan Gökbakar'dan Erzurum tepkisi: Organize kötülük sınır tanımıyor
Oyuncu, komedyen Şahan Gökbakar, Erzurum'da İmamoğlu'na yönelik saldırıya tepki gösterdi ve "Organize kötülük sınır tanımıyor" dedi.

Seçime sayılı günler kala Erzurum’da tehlikeli bir provokasyon yaşandı. Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum mitinginden önce alana belediye otobüsleri dizildi. Miting öncesi tekbir atarak kentte dolaşan bir grup İ miting başlarken de İmamoğlu’nun otobüsüne taşla saldırdı.

Siyasetçilerin yanı sıra birçok kesimden tepki geldi. Oyuncu Şahan Gökbakar, "Organize kötülük sınır tanımıyor" dediği sosyal medya mesajında şunları yazdı:

ekran-resmi-2023-05-07-20-36-14.png

"Bazen hakaret ediyor, bazen taş atıyor, bazen deli saçması iftiralarla algı yapıyor, ayrıştırıyor, nefret ekiyor, bölüyor! Asla utanmıyor. Sınırsızca saldırıyor ve açıkça tehdit ediyor. Erzurum da yaşanan olaylar da, terör üzerinden ülkenin yarısından fazlasına atılan iftiralar da akıl alır gibi değil. İyi, vicdanlı, sağduyulu ve bu Cumhuriyeti çok seven insanlar olarak, beraberce bu kötülüğün karşısında duracağız. Onurlu, gururlu şerefli ve namuslu hayatlarımızı sevgi ve huzur içinde hep birlikte yaşayacağız hiç merak etmeyin." (Kısa Dalga)

Gündem