Şahan Gökbakar'dan Ulaştırma Bakanı'na: İmdada Atatürk yetişmişti

Şahan Gökbakar'dan Ulaştırma Bakanı'na: İmdada Atatürk yetişmişti
Şahan Gökbakar, "Atatürk Havalimanı hikayesi kapandı gitti" diyen Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu'na kar fırtınasını hatırlatarak yanıt verdi: "Hani o zor günde imdada yine Atatürk yetişmişti."

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun Atatürk Havalimanı'nın bir daha kullanıma açılıp açılmayacağına ilişkin soruya, "Atatürk Havalimanı hikayesi kapandı gitti" diye yanıt vermesine oyuncu Şahan Gökbakar'dan tepki geldi.

Gökbakar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda kar fırtınasında, bakanların uçaklarının Atatürk Havalimanı'na indiğini hatırlatarak, ''Hani o zor günde imdada yine Atatürk yetişmişti... O açıdan... Yok, sesli düşünüyorum da; Millet Bahçesine iniş zor olmaz mı?'' dedi.

Gökbakar'ın paylaşımları şöyle:

- Kar fırtınası İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen'i kapatınca, İstanbul'a gelen bakanlarımızın uçakları Atatürk Havaalanı'na inmişti. 'Çünkü Atatürk Havalimanı kuzey rüzgarlara kapalı ve fırtınadan görece çok az etkileniyor' denilmişti.

- Şahsen İstanbul Havalimanı'nı beğeniyor ve kullanıyorum. Güzel bir proje. Ama Atatürk Havalimanı da çok önemli bir yatırım. Korunmalı ve tekrar vatandaşın hizmetine sunulmalı. Her türlü koşul için ikinci bir alternatif olmalı diye düşünüyorum. (HABER MERKEZİ)

Gündem