Sarıgül’e Meclis’te yumruk atan Turan Tüysüz: İlk o vurdu

Sarıgül’e Meclis’te yumruk atan Turan Tüysüz: İlk o vurdu
22. Dönem ANAP Milletvekili Turan Tüysüz, Meclis'te CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'e yumruk attı. Tüysüz "Bana yüklü miktar borcu var" dedi.

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’e, Meclis kulisinde yumruklu saldırı gerçekleşti.

10Haber’de yer alan habere göre, 22. Dönem ANAP Milletvekili Turan Tüysüz’ün yumruk atan isim olduğu öğrenildi.

Saldırı sonrası Meclis’te basın mensuplarına açıklama yapan Sarıgül, “Bu parlamentoda bunların olması, konuşulması hoş bir şey değil. Bugün Türkiye’nin gündeminde olağanüstü bir seçim var iken böylesine bir talihsiz olayla karşı karşıya kalmak beni son derece üzmüştür” dedi.

Sarıgül, bir gazetecinin “Konu alacak verecek meselesi mi?” şeklindeki sorusuna ise “Ne olduğunu bilmiyorum; alacak verecek meselesinin yeri burası değil. Ben beyefendiyi 15 yıldır görmüyorum, konuşma şekli hoş değildi. Konuşmalarını dikkate almadan uzaklaştım, iyi ki uzaklaştım” yanıtını verdi.

Sarıgül, Turan Tüysüz hakkında şikayetçi olmayacağını belirtti.

Öte yandan Turan Tüysüz ise gazetecilerin, “Alacak-verecek meselesi miydi? Size borcu mu vardı?” sorusuna, “Aynen öyle” karşılığını verdi. Tüysüz, “Maddi bir borç muydu?” sorusuna ise “Hem maddi hem manevi” cevabını verdi.

Turan Tüysüz, “Ne kadar borcu var size” sorusuna “O uzun bir mesele boşver. Ama yüklü miktar borcu var. Biz onun için kavga ettik. CHP’den atıldık adam bizi tanımadığını söylüyor. Ayıp” diye yanıt verdi.

Turan Tüysüz yumruk olayıyla ilgili ise “Ben onu ziyarete gittim. Orada Meclis’in kamerası var. İlk o bana yumruk attı” dedi. (Kısa Dalga)

Gündem