Seçil Erzan, Semih Kaya hakkında tefecilik yaptığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu

Seçil Erzan, Semih Kaya hakkında tefecilik yaptığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu
Denizbank şube müdürlüğü yaparken bir çok kişiyi dolandırdığı suçlaması ile yargılanan Seçil Erzan, Semih Kaya'nın da aralarında olduğu beş kişi hakkında 'tefecilik' yaptıkları gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

Yüksek kar vaadiyle aralarında ünlü futbolcuların da olduğu çok sayıda kişiyi dolandırmak suçundan tutuklu bulunan bankacı Seçil Erzan, Semih Kaya’nın da aralarında olduğu beş kişi hakkında 'tefecilik' yaptıkları gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

Halk TV’den Dinçer Gökçe’nin haberine göre, Erzan, Galatasaray’ın eski futbolcusu Semih Kaya ile menajer Fırat Özdemir hakkında 'tefecilik' ve 'tehdit' suçlarından şikayetçi oldu. Erzan ifadesinde, Kaya ve Özdemir’in kendisini tehdit ettiğini anlattı. Son açıkladığı listede bu iki ismin, fazla para alan kişilerin başında yer aldığını söyledi.

Erzan, Semih Kaya’nın 4 milyon 275 bin, Fırat Özdemir’in ise 2 milyon 420 bin dolar parayı fazla aldığını söylemiş, Kaya’nın kendisinden aldığı fazla para ile Bodrum’da villa aldığını açıklamıştı.

Kuzeni ve eşi hakkında da suç duyurusunda bulundu

Seçil Erzan’ın, haklarında şikâyetçi olduğu diğer isimlerden 2’si ise kuzeni Tanın Yılmaz ile iş kadını eşi Merve Özer Yılmaz oldu. Erzan kuzeni ve eşi hakkında "Yağma, hakaret ve tehdit” suçlamasında bulundu. Erzan ile kuzeni ve eşi arasında geçen ve dosyaya da yansıyan bir dizi yazışmada, ikilinin Erzan’a yönelik bir dizi hakarette bulunduğu anlaşılıyordu. Seçil Erzan’a, müdürü olduğu banka şubesinde saldıran Merve Özer Yılmaz, Erzan’ın kolundaki Rolex marka saati de zorla çıkartmıştı.

Avukat hakkında da suç duyurusu

Seçil Erzan’ın hakkında suç duyurusunda bulunduğu bir diğer isim de Edirne Barosu’na üye avukat Türkay Gümülcineli oldu.

Ezine Cumhuriyet Başsavcılığına yapılan suç duyurusunda, bu kişiye yönelik suçlamalar arasında “Tehdit, hakaret ve tefecilik” suçlamaları yer aldı. Av. Türkay Gümülcineli, Erzan’ın ailesi için yaptırdığı Bozcaada’daki lüks evi icradan satışa çıkaran isim aynı zamanda. Anılan ev için 18,3 milyon TL belirlendi. Erzan’ın avukatları ise, Erzan’ın bu kişiye bir borcu olmadığını bir dizi usulsüz işlemin yapıldığını kaydederek satışın iptali için dava açtı. (Kısa Dalga)

Gündem