Sedat Peker, Ali Yeşildağ'ın paylaşımlarıyla ilgili bir tweet'i paylaştı

Sedat Peker, Ali Yeşildağ'ın paylaşımlarıyla ilgili bir tweet'i paylaştı
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in avukatı Ersan Barkın, Ali Yeşildağ adına açılan Twitter hesabının Peker'le ilgisi olmadığını belirtti.

İşadamı Ali Yeşildağ, son günlerde iktidarla ilgili iddialarını video çekerek dillendiriyordu. Yeşildağ, Twitter hesabının olmadığını söylemişti.

Twitter'dan onun adına açılan bir hesaptan paylaşımlarda, Peker'le özdeşleştirilen bazı ifadeler kullanılmıştı.

Bazı kişiler, bu nedenle hesabı Birleşik Arap Emirlikleri'nde yaşayan ve sosyal medyada paylaşım yapası yasak olan Peker'le ilişkilendirmişti.

ersan-barkin1.jpg

Avukat Ersan Barkın, Peker'in hesapla ilgisinin bulunmadığını şu sözlerle Twitter'da açıkladı: Ali Yeşildağ adına açılmış olan @Ali_Yesilda hesabında, kendisini müvekkilim @sedat_peker ile ilişkilendirilmeye çalışarak @vekilince ya da başka konularda yapılan paylaşımlar, ahlaksızlıkta yeni bir aşamadır. Amaçlardan birinin de müvekkilimi, tecrit halini deldiği görüntüsü yaratarak, hukuki sıkıntıya sokmak olduğu kanaatindeyiz. Bu kalleşliktir. Sedat Peker'in, kendisi ya da başkası üzerinden bir paylaşım yapabilmesi, hukuku bilen herkesin artık net görebildiği biçimde, olanaklı değildir."

Barkın'ın bu paylaşımı, Peker tarafından retweet edildi. (Kısa Dalga)

Gündem