Sedat Peker, video paylaşmasının yıldönümünü hatırlattı

Sedat Peker, video paylaşmasının yıldönümünü hatırlattı
Sedat Peker video yayınlamaya başlamasının yıldönümünü hatırlatan takipçisinin tweet'ini paylaştı.

Organize suç örgütü olmak suçlamasıyla Türkiye'de yargılanan ve hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker'in ifşa ve iddialarını dile getirdiği Youtube'da ilk videosunu paylaşmasının üzerinden bir yıl geçti.

Peker, "Şahsıma yapılan kanunsuzlukların taşeronu Mehmet Ağar ve pelikancılardır" başlığıyla yayınladığı ilk videoda kendisine yönelik operasyonun arkasında Susurluk skandalının önde gelen isimlerinden eski bakan Mehmet Ağar ve Pelikancılar grubunun olduğunu ileri sürmüştü. Peker daha sonra her hafta yayınladığı videolarda devlet içindeki yapılanmalardan faili meçhul cinayetlere kadar birçok konuda iddialarını sürdürmüştü.

Peker, 10. videodan sonra haziran 2021'den anlatımlarının olduğu yeni video yüklemedi. Ancak bir süre Twitter'da söylemlerine devam etti. Birleşik Arap Emirlikleri'nin sosyal medya yasağı getirmesinden sonra uzun bir süre sesi soluğu çıkmayan Peker, RT ve like yaparak Twitter'de mesajlar paylaşıyor. Peker bugün de video yayınlamaya başlamasının yıldönümünü hatırlatan takipçisinin tweet'ini paylaştı.

Gündem