Sedat Peker'den muhalefete çağrı: 'Sadece bunu yapsınlar, geri kalan bende'

Sedat Peker'den muhalefete çağrı: 'Sadece bunu yapsınlar, geri kalan bende'
Sedat Peker, muhalefet partilerine çağrıda bulunarak "İsimlerini söylediğim kişilere beni yalanlatsınlar. Konulara dahil olmadan sadece bunu yapsınlar. Geri kalan bende" paylaşımı yaptı

Sedat Peker, seçime 2 ay kala açıklama yapma kararından vazgeçerek TürkMedya grubunun sahibi Hasan Yeşildağ ve kardeşleri hakkında iddialarda bulundu.

Peker, sosyal medya danışmanı Emre Olur'un hesabından muhalefet partilerine çağrıda bulunarak, iddialarda ismi geçen kişilere anlatılanların doğru olup olmadığını sormalarını istedi.

Peker'in paylaşımları şöyle:

"1-) Muhalefet partilerinin benim açıklamalarıma bazı haklı sebeplerle dahil olmadıklarını kabul edebilirim ancak TC vatandaşı olarak şu hakkımın olduğuna inanıyorum: İddialarda ismi geçen kişilere “Sedat PEKER doğru mu söylüyor ya da yalan mı söylüyor?” sorusunu yöneltsinler.

2-) Bugüne kadar ne kendimi ne de bana inanan 40 yaşın altındaki kardeşlerimi mahcup etmediğimi düşünüyorum. İsimlerini söylediğim kişilere beni yalanlatsınlar. Konulara dahil olmadan sadece bunu yapsınlar. Geri kalan bende... Seçime 2 ay kala çok eğleneceğiz çok!

Sn. Reis Sedat PEKER’in yayınladığı ilk 75 tweet yeşildağ ailesini tanımak içindi. En son yayınlanan 25 tweet (yani 100’e tamamlanan) ise zaman aşımı olmayan konulardı. Ancak bu 100 tweetin tamamı seçim öncesi yayınlanacak videolarda ki olaylar için sadece bir yol güzergahıydı.

Galiba yanlış anlaşılan bir konu daha var. Benim bu anlattıklarım cehenneme giden yolun köşe taşları ancak esas anlatacaklarım var. Bu anlatacaklarım sayesinde inşallah yol güzergahını değiştirip 40 yaş altı kardeşlerimize yepyeni bir dünya sunacağız. Turpun büyüğü heybede olur."

Gündem