Sedat Peker’in adamlarına yönelik operasyon: 3 gözaltı

Sedat Peker’in adamlarına yönelik operasyon: 3 gözaltı
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in adamlarına yönelik İstanbul ve Çanakkale’de eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yapılan baskında 3 şüpheli gözaltına alındı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in adamlarına yönelik İstanbul ve Çanakkale’de eş zamanlı operasyon düzenlendi. Baskınlarda 3 şüpheli yakalandı.

Yayınladığı videolarda ortaya attığı iddialar günlerdir tartışılan ve bu nedenle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sert tepkisiyle karşılaşan yurt dışındaki Sedat Peker ile ilgili yakalama kararı çıkarılmıştı. Peker'in evinde arama yapılırken, 49 adamı da gözaltına alınmış, 10'u tutuklanmıştı.

Emniyetten verilen bilgiye göre, Peker Grubu'na yönelik bugün de İstanbul ve Çanakkale'de eş zamanlı operasyon yapıldı. Peker Grubu'nun önde gelen isimlerinden olduğu belirtilen A.S, Çanakkale'de saklandığı lüks villasında, U.B ve Ü.G. ise saklandıkları iş yeri ve evlerinde yakalanarak gözaltına alındı. Bu kişilerin adreslerinde yapılan aramalarda bulunan çok sayıda dijital materyal ve cep telefonuna el kondu.

Konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi. (ANKA)

 

 



Gündem