Selahattin Demirtaş'tan basın danışmanının düğününe duygulandıran mesaj

Selahattin Demirtaş'tan basın danışmanının düğününe duygulandıran mesaj
7 yıldır tutuklu bulunan HDP Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, basın danışmanı Zınar Karavil'in düğünü için tebrik mesajı gönderdi. Düğünde Selahattin Demirtaş'ın mesajını eşi Başak Demirtaş okurken gelin ve damadın duygulandığı görüldü.

Edirne Cezaevi'nde 7 yıldır tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın basın danışmanı Zınar Karavil evlendi. Karavil'in geçen ayki düğününe katılan Başak Demirtaş, düğünde eşi Selahattin Demirtaş'ın gönderdiği tebrik mesajını okudu. Demirtaş'ın mesajı karşısında çift gözyaşlarını tutamadı.

Başak Demirtaş, "Sürpriz oldu biraz, o yüzden herhalde Zınar bey biraz duygulandı. Bu güzel günde burada olmak benim çok güzel ve önemli. Şu anda burada kalbi ve yüreği bizimle atan biri daha var" diyerek Demirtaş'ın mesajını seslendirdi.

Demirtaş'ın mesajı şöyle:

"Necbir ve Zınar... Sizleri yürekten tebrik ediyorum. Her daim mutlu olmanızı diliyorum. Şu anda orada olabilmeyi isterdim ama benim adıma zaten yüzlerce dostum, yoldaşım, arkadaşlar. Bu vesileyle tüm misafirleri yürekten selamlıyorum." (Kısa Dalga)

Gündem