Sinan Ateş cinayetinde motosikletçi ve mihmandarlar adliyede

Sinan Ateş cinayetinde  motosikletçi ve mihmandarlar adliyede
Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetinde, motosikleti kullanan ve ona Ankara’da mihmandarlık yapan iki şüpheli adliyeye sevk edildi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesi olayında tetiği çeken kişiyi taşıyan motosikleti kullanan ve bu kişiye Ankara’da mihmandarlık yapan iki kişi olmak üzere toplam üç şüpheli savcılığa sevk edildi.

Doç. Dr. Sinan Ateş'in (38) öldürülmesiyle ilgili 3 şüpheli adliye sevk edildi.

Aynı zamanda Hacettepe Üniversitesi’nde Öğretim Üyesi olan Doç. Dr. Sinan Ateş ve arkadaşı Selman Bozkurt, 30 Aralık'ta, Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi'nde motosikletli şüphelinin silahlı saldırısına uğradı.

Başından vurulan Sinan Ateş, olay yerinde hayatını kaybetti, arkadaşı Bozkurt ise omzundan vurularak yaralandı. Cinayetle ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında, olay anında tetiği çeken kişinin bindiği motosikleti kullanan Vedat B. ile bu kişiye İstanbul’dan Ankara’ya geldikten sonra mihmandarlık yapan Hakan S. ve Zekeriya A., gözaltına alındı.

Şüpheliler, emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin Adliye’deki sorgu süreci devam ediyor. (DHA)

Gündem